· 

Rob van Leeuwen wint Nieuwjaarstoernooi Jeu de Woeles.

Door ziekte van de organisator kon het Kersttoernooi bij de Hellevoetse Jeu de Boulesvereniging Jeu de Woeles niet doorgaan. Woensdag werd wel het Nieuwjaarstoernooi gespeeld.  

 

Maar liefst 36 spelers trotseerden de weersomstandigheden en namen deel aan de vier speelronden die deze dag plaats vonden. Na twee ronden werd er gezellig met elkaar geluncht. 

 

Toen de kruitdampen 's middags opgetrokken waren, bleken Rob van Leeuwen en Jean van Heddegem de enige spelers die zonder nederlaag gebleven waren. Omdat Rob een beter speelrondegemiddelde had (52 voor 24 tegen om 52 voor 33 tegen) werd hij de uiteindelijke winnaar vóór Jean. De 3e plaats was voor Wim Klijn. Bij de dames was Tineke van Gelder de beste (3 uit 4 49-28), gevolgd door Flor de Ruijter (3 uit 4 46-28) en Dita Kleijn 3 uit 4 44-30).

 

Donderdag hebben nog 17 leden gespeeld voor de donderdagcompetitie. Geen enkele speler wist ongeslagen te blijven. Zeven spelers wonnen 2 van de drie speelronden. In het algemeen klassement blijft Nico van Dijke aan de leiding vóór Jean van Heddegem en Tom Boom.