·

Futsal Rotterdam - OACN Boys.

Na de winterstop nam OACN het op tegen Futsal Rotterdam. In de topsporthal gelegen naast de Kuip werd voor OACN de wedstrijd afgetrapt.

OACN begon goed aan de wedstrijd en wist een aantal kansjes te creëren. OACN leek de wedstrijd te controleren en gaf weinig tot geen kansen weg. Na miscommunicatie tussen de OACN doelman en OACN verdediger werd dit genadeloos door Futsal Rotterdam afgestraft: 1-0.

Het was Daniël Noordzee die de stand weer in evenwicht trok. Met een goede sleep langs de Futsal Rotterdam-doelman kon hij de bal voor open doel inschieten: 1-1. Tevens de ruststand.

Na de rust golfde de wedstrijd wat meer op en neer en kregen beide teams de kans om de voorsprong te nemen. Futsal Rotterdam was de gelukkige en wist de 2-1 te maken. Na een dubbele gele kaart aan de kant van Futsal Rotterdam kwam OACN 2 minuten met een man meer te staan. Hier werd slecht mee omgegaan en een paar 100% kansen werden om zeep geholpen. OACN ging opportunistischer spelen en na balverlies op de middellijn gooide Futsal Rotterdam de wedstrijd in het slot: 3-1. Dit was tevens de einduitslag.

Verslag: Dennis Vermeer

Foto's: Ruud Vermeer (open deze link)