· 

Jeu de Woelesnieuws.

33 leden van Jeu de Woeles (boules) kwamen woensdagmiddag weer naar de banen in de Woelhoek (Hellevoetsluis/Voorne aan Zee) om hun drie ronden in de Wintercompetitie te spelen. Anneke Groenendijk, Jean van Heddegem en Michiel van Dam bleven als enige spelers zonder nederlaag. Voor het algemeen klassement betekent dit dat koploper Frans Wiersma nu op de voet gevolgd wordt door Jean van Heddegem. Frans heeft een winstpercentage opgebouwd van 71,8 terwijl Jean hem nu nadert met 71,4. Op de derde plaats staan nu Wim Kleijn en Aaren van der Aa die beiden 69,2% scoorden.

Donderdag kwamen 17 spelers enthousiast opdagen. Ook hier weer een goede ronde voor Jean van Heddegem. Opnieuw bleef hij zonder nederlaag. Henny Swemmer en Roza van der Slot evenaarden Jean en wisten ook hun drie partijen te winnen.

Klassementsleider Nico van Dijke leed donderdag twee nederlagen, maar gaat nog steeds aan de leiding: 83,3%. Ook hier benadert Jean van Heddegem zijn concurrent al is de achterstand groter dan op de woensdagmiddag: 71,4%. Frank Klompenhouwer (donderdag afwezig) staat met 58,1% op de 3e plaats.