· 

Nieuwe trainer VV Abbenbroek.

Na het aangekondigde vertrek van Wouter Goossens aan het eind van dit seizoen, heeft het bestuur van VV Abbenbroek niet stilgezeten. Na diverse goede en constructieve gesprekken kunnen wij nu bekend maken dat Peter Hoek de nieuwe trainer van Abbenbroek zal zijn het komende seizoen. Naast Peter zal Marco van Diën als Assistent/Team Manager gaan functioneren.

 

Met Peter en Marco haalt Abbenbroek twee oude bekenden terug. Peter Hoek is in het verleden al 3 seizoenen werkzaam geweest bij Abbenbroek met in seizoen 2006/2007 promotie naar de 3e klasse als hoogtepunt. Marco van Diën keert als echte Abbenbroek-man na 4 jaren weer terug op het oude vertrouwde nest.

 

Het bestuur van Abbenbroek is zeer verheugd deze beide “clubmannen” terug te verwelkomen en kijken uit om de samenwerking na dit seizoen te hervatten. Van beide kanten is de vaste veronderstelling dat deze samenwerking Abbenbroek zal helpen om verder de weg omhoog te vinden.