·

GHVV'13 onderuit bij GOZ.

Nadat vorige week de competitie weer was begonnen en een overwinning werd geboekt tegen ZBVH, ging de selectie met zelfvertrouwen naar Mijnsheerenland.

Onder een prettig zonnetje werd er afgetrapt om 14.30 uur . Gelijk balverlies en GOZ profiteerde optimaal en scoorde al in de 1e minuut. De vlag ging wel omhoog maar de scheidsrechter vond het van niet. Dus werd al snel tegen een achterstand aangekeken.

De 1e helft was een hele slappe vertoning met weinig snelheid zonder en met bal. GOZ bleef makkelijk overeind. Het 1e gevaar kwam pas in de 14e minuut van Ferry van der Spuij maar hij stond in een moeilijk hoek om de doelman het echt lastig te maken.

Langzaam kwam GHVV'13 in hun spel, maar hadden het toch lastig tegen dit gretige GOZ.

De ruststand werd dan ook bereikt met een 1-0 voorsprong voor de gastheren uit Mijnsheerenland.

Na de rust startte GHVV'13 fel met direct druk op GOZ, zodat ze er niet echt uit kwamen. Al snel had dit resultaat want ik de 50e minuut kwam een voorzet van rechts bij de 2e paal waar Brian van Dam klaar stond om via de binnenkant van de verste paal binnen te schieten. Zijn 9e van het seizoen deze 1 - 1 van GHVV'13 . Lang kon GHVV'13 niet genieten van deze gelijkmaker want 2 minuten later lag de 2 - 1 alweer achter Erwin van Trigt via een mooie kopbal van dichtbij. De verdediging zag er weer niet goed uit.

Mouwen opstropen en vol gas dan maar en risico's achterin nemen. GOZ wankelde wel maar viel niet om van de druk van GHVV'13. Er waren wel kansen maar door of te gehaast te schieten of nog eens goed leggen kwamen er geen doelpunten meer en moest GHVV'13 teleurgesteld huiswaarts.

Volgende week staat Abbenbroek op sportpark Guldeland te wachten en dat zijn altijd beladen derby's .