· 

Inschrijving geopend voor 2de editie Hellevoet Heroes .

Na het grote succes van vorig jaar zal op zaterdag 1 juli 2023 het startschot klinken van alweer de tweede editie van de triathlon Hellevoet Heroes. De inschrijving is inmiddels geopend via de website: hellevoetheroes.nl.
 
De organisatie onder leiding van drie gedreven triatleten wil deze tweede editie nog mooier, nog beter en voor deelnemers nog sneller maken. Hoe? Door alle onderdelen van het parcours nog soepeler op elkaar te laten aansluiten waarvoor een aantal wijzigingen is aangebracht.
 
Unieke sportbeleving
“De unieke locatie met start en finish middenin de vesting van Hellevoetsluis heeft alle elementen in zich van een prachtige triathlon. Zwemmen in de historische haven, fietsen over een snel parcours door en rondom Hellevoetsluis en lopen tussen bunkers en langs het water. Door de afwisseling is het niet alleen voor deelnemers, maar ook voor fans en vrijwilligers langs de kant een unieke sportbeleving”, zegt Remco Palm namens de organisatie.
 
Triathlon voor jong en oud
Je kan je inschrijven voor de mini triathlon (jeugd 7 t/m 16 jaar), voor de sprint triathlon – individueel en de estafette team sprint triathlon. Daarnaast is de sprint triathlon 4de divisie Teamcompetities van de Nederlandse Triathlonbond opgenomen in het programma. “De triathlon is voor jong en oud, voor de sportieve triatleet, maar ook voor de recreatieve sporter en dat betekent dat iedereen gewoon kan meedoen. Dus reserveer 1 juli in je agenda en schrijf je snel in want deelname is inclusief medaille, gave herinnering, goed gevulde Goodie Bag, muziek en verzorgingsposten. Dat wil je niet missen!”