· 

Kraanvogelloop een succes.

De eerste editie van de Kraanvogelloop over 15 km van Atletiekvereniging Spark in Spijkenisse is meteen een succes geworden. Het aantal deelnemers overtrof alle verwachtingen; er hadden zich ruim 160 mensen ingeschreven.  Onder de deelnemers bevond zich een aantal super snelle lopers; winnaar werd Colin Bekers van ATV Scorpio uit Oosterhout. Zijn tijd werd 0:48:26. Nummer twee volgde op ruim twee minuten, Koen Nijs van Rotterdam Atletiek. Bij de dames werd Laurien v.d. Berge van AV Flakkee eerste, tijd 0:56:38; dit was wel spannend want de nummer twee, Marlies Jongerius, volgde met 0:57:10. Het weer werkte mee, geen regen en niet al teveel wind. Speaker Kees van der Meijde praatte alles vakkundig aan elkaar, hij kent iedereen en is bij veel wedstrijden in de buurt en daar buiten aanwezig. De volgende Kraanvogelloop zal zijn op zondag 28 januari 2024.