· 

Frans Wiersma en Nico van Dijke blijven aan de leiding in de Wintercompetitie van Jeu de Woeles.

Zevenentwintig enthousiastelingen kwamen woensdagmiddag naar de Woelhoek voor het wekelijkse jeu de boulen bij Jeu de Woeles. Daarvan bleken na afloop Frans Wiersma, Bas Bravenboer en Gerard van Bavel de dagwinnaars zonder nederlaag in de drie competitieronden.

Frans Wiersma (73,3%) loopt hiermede uit in het algemeen klassement van deze Wintercompetitie. Gerard van Bavel (66,7%) rukt op naar de gedeelde positie vier met Henk van Veen. Aren van der Aa (71,4%) en Jean van Heddegem (68,8%) staan 2e, respectievelijk 3e in het algemeen klassement.

 

Op donderdag gaven 16 spelers acte-de-présence. Louis de Ruijter en Nico van Dijke bleven zonder nederlaag. Nico van Dijke verstevigde hiermede zijn leidende positie in het algemeen klassement Donderdaggroep Wintercompetitie. In deze groep blijkt niemand in staat Nico af te troeven. Hij gaat met een uitstekende score van 83,3% onbetwist aan de leiding vóór Jean van Heddegem (65,9%) en Hans Leijendekker (60,0%).