Uitslagen zaterdagvoetbal 12 februari 2023.

De uitslagen van het zaterdagvoetbal 28 januari 2023. Opvallend: de gestaakte wedstrijd in Rozenburg.

 

4e divisie A: 

Promovendus vv Nieuwenhoorn blijft goed presteren in de 4e divisie A. vv Spijkenisse verloor in eigen huis nipt van koploper Kloetinge.

 

Zwaluwen-vv Nieuwenhoorn: 1-2

vv Spijkenisse-Kloetinge: 0-1 

 

West II 1e klasse C: 

vv Brielle gaat na de kleine uitzege bij laagvlieger SVOD'22 samen met Heerjansdam en Xerxes DZB aan kop in de 1e klasse C.

 

SVOD'22-vv Brielle: 2-3.

 

Zuid I 2e klasse G: 

Koploper vv Zuidland wint overtuigend van degradatiekandidaat Axel en gaat nog steeds gelijk op met NSVV. Beide teams hebben nu 37 punten uit 15 wedstrijden en gaan aan de leiding in deze 2e klasse G. VV  Hellevoetsluis won met grote cijfers de subtopper tegen Yerseke en staat nu op 4 punten van beide koplopers 3e.

 

vv Zuidland-Axel: 4-1.

vv Hellevoetsluis-Yerseke: 5-2.

 

West II 3e klasse D: 

VV Vierpolders versloeg Delta Sport en handhaaft zich op positie 3 van de ranglijst. Middenmoters OVV en Excelsior'20 kwamen niet tot scoren. OHVV boekte zaterdagmiddag een belangrijke zege op streekgenoot SC Botlek. Het ontslag van trainer Peter-Marcel Nauta veroorzaakte het benodigde effect voor vv Rozenburg. De Rozenburgers versloegen subtopper Meeuwenplaat met maar liefst 5-1.

 

vv Vierpolders-Deltasport: 3-2

OVV Oostvoorne-Excelsior'20: 0-0

OHVV-SC Botlek: 3-0.

vv Rozenburg-Meeuwenplaat: 5-1

 

Zuid I 3e klasse C: 

vv Hekelingen vocht zich naar een mooie overwinning op Oud-Beijerland en verschaft zich wat lucht in de strijd ter voorkoming nacompetitie of rechtstreekse degradatie.

 

vv Hekelingen-Oud Beijerland: 6-3.

 

West II 4e klasse F: 

Na de nederlaag bij de sterke koploper Stelledam kan vv Rockanje het kampioenschap uit het hoofd zetten. Middenmoter vv Abbenbroek won, maar FC Vlotbrug verloor van vv Zwartewaal dat hiermede een belangrijke zege boekte. GHVV'13 was vrij.

 

vv Abbenbroek-GOZ: 1 - 0

Stellendam-vv Rockanje: 4 - 0

vv Zwartewaal-FC Vlotbrug: 1 - 0

 

West II 5e klasse C:

De topper en derby SV Simonshaven-SCO'63 eindigde in een 3-0 zege voor SCO'63 dat hiermede uitzicht houdt op het kampioenschap. 

 

SV Simonshaven-SCO'63: 0-3.

 

Wedstrijdverslagen, indien beschikbaar, op onze SOVP Facebookpagina.

Reactie schrijven

Commentaren: 0