· 

Wie bedreigen Aaren van der Aa en Nico van Dijke nog bij de Jeu de Woeles Wintercompetitie?

Ook deze week speelden de jeu de boulers van de Hellevoetse Jeu de boulesvereniging Jeu de Woeles (what's in a name) op woensdag en donderdag met elkaar hun wedstrijden.

 

Dertig spelers trokken woensdagmiddag naar de Woelhoek om weer drie competitieronden te spelen voor de Wintercompetitie. Anneke Rietveld, Hans Leijendekker, Nico van Dijke en Wim Kleijn waren de spelers die zonder nederlaag na afloop tevreden naar naar huis gingen. Op donderdag zoals gebruikelijk een lager deelnemersaantal: 15. Toen de stofwolken daar opgetrokken waren, bleken Eelke Bruinsma, Flor de Ruijter en Rob van Leeuwen zonder nederlaag de wedstrijden door te zijn gekomen.

 

Voor het algemeen winterklassement op de woensdag betekent dit dat Aren van der Aa met een winstpercentage van 71,1 aan de leiding gaat. Op de voet gevolgd door Frans Wiersma (68,8), Jean van Heddegem (68,6), Wim Kleijn (66,7), Hans Leijendekker (64,6) en Nico van Dijke (64,6). De donderdaggroep wordt nog altijd onbedreigd aangevoerd door Nico van Dijke (82,2!). Op gepaste afstand volgen Jean van Heddegem (63,6), Roza van der Slot (59,0), Hans Leijendekker (58,1) en Tom Boom (55,6).