·

GHVV'13 oefent tegen Overmaas.

Vorige week waren de mannen vrij omdat er een oneven aantal is in de competitie. Maar nu lekker oefenen tegen Overmaas, de trotse koploper in de 4e klasse E samen met Hermes DVS. Het beloofde dus een mooie pot te worden.

GHVV'13 miste een aantal spelers zodat er weer "jonkies" aan de selectie werden toegevoegd.

De 1e helft was duidelijk voor Overmaas die als ploeg elkaar beter vond dan onze mannen.

Het was terecht dat Overmaas via een corner op 0 - 1 kwam. De thuisploeg vocht als leeuwen en zat er steeds korter op waarmee Overmaas duidelijk moeite had. GHVV'13 kreeg nog een aantal mogelijkheden om de score gelijk te trekken maar de echte scherpte voorin werd gemist zodat het lang 0 - 1 bleef.

Vlak voor de rust echter was er een cornerbal voor GHVV'13 die goed ingebracht werd. De goed leidende de scheidsrechter Majed Dlala zag een handsbal van een verdediger van Overmaas en legde bal op de stip. Dit buitenkansje werd door Andy Kraak feilloos benut. De rust ging in met een 1 - 1 stand.

Na de rust werd er veel gewisseld en dat kwam het spel in 1e instantie niet ten goede. In de loop van de 2e helft werd het toch steeds beter. Overmaas kwam wederom op voorsprong door een indraaiende bal die de keeper iets te laat zag, maar hij lag wel binnen: 1- 2 voor de goede ploeg uit Rotterdam Zuid.

Er waren toen nog ruim 33 minuten te spelen en GHVV'13 veranderde iets van samenstelling op het veld en daar had Overmaas duidelijk moeite mee en kwam niet meer echt voor de goal.

GHVV'13 kreeg zeker twee 100% kansen om de gelijkmaker er in te schieten maar het mocht niet baten.

Na ruim 90 minuten hield de goed leidende scheidsrechter het voor gezien en verloor GHVV van Overmaas.