·

OACN Boys - FC Westland

Vrijdag stond er een belangrijke wedstrijd op het programma voor OACN. Bij winst zou OACN Boys weer aansluiting vinden met de plekken naar boven buiten de degradatie zone.

OACN begon sterk en gefocust aan de wedstrijd en wist al snel de openingstreffer te maken. Daniel Noordzee frommelde de bal met een punter onder de Westland keeper door. Snel na de 1ste goal werd de score verhoogd. Vanuit een snelle uitworp van de OACN doelman werd de counter ingezet Quincy de Lobel behield goed het overzicht en schoof Steven Pieternella de bal toe en die wist voor OACN de 2-0 aan te tekenen.

Na de 2-0 wist ook Westland tot wat kansen te komen maar wisten deze niet te benutten. OACN wist voor rust nog wel de voorsprong te vergroten en wederom was het Steven Pieternella die tot score kwam 3-0

Na de rust kwam Westland wat feller de rust uit. Het probeerde OACN onder druk te zetten en af en toe hadden ze hier succes mee. Toch wist OACN tot grote kansen te komen vanuit snelle counters. Na een goede voorgetrokken bal van Michael Driesse had Roshero Olymph de 4-0 voor een leeg goal voor het intikken echter kwam hij net niet goed uit met zijn passen en kreeg de bal niet op goal. Westland schakelde razendsnel om en via een frommel bal wist Westland de bal achter doelman Dennis Vermeer te krijgen.

Na deze tegengoal rechtte OACN de rug en via Imad el Maach werd de marge weer wat vergroot naar 4-1. Het slotakkoord was ook voor OACN want vanuit een afgeslagen corner hield Mohammed Bouhlou het hoofd koel en wist de bal zuiver tegen de touwen te schieten. Na deze winst partij voor OACN werd de gelukkig de hatelijke laatste plek verlaten.