· 

Aren van der Aa en Nico van Dijke aan de leiding bij Jeu de Woeles.

Deze week trokken de spelers van Jeu de Woeles weer op woensdag en donderdag naar de Woelhoek voor hun wedstrijden in de Wintercompetitie. De spanning neemt toe en er wordt zelfs op maandag door sommigen al extra geoefend.

 

Woensdag 1 maart kwamen dertig spelers naar de velden, donderdag 2 maart slechts twaalf. Bas Bravenboer, Frans Wiersma en Hans Leijendekker bleven op woensdag zonder nederlaag. Hans Leijendekker en Wouke Post bleven op donderdag zonder nederlaag. 

 

In het Algemeen Winterklassement gaan Aren van der Aa (woensdag) en Nico van Dijke (donderdag) aan de leiding. Jean van Heddegem en Hans Leijendekker zijn zowel op woensdag als op donderdag de eerst achtervolgenden. Anneke Rietveld is de beste dame op woensdag. Roza van der Slot is de beste dame op donderdag (4e plaats)