· 

Kuitbeen- en enkelbreuk voor Dwaite Duurham.

Spijkenisse speler Dwaite Duurham is voor lange tijd uitgeschakeld. De aanvaller van Spijkenisse brak zaterdag in het met 4-0 gewonnen duel met SC Feyenoord zijn kuitbeen en enkelbeen. Vrijdag krijgt hij een enkeloperatie. “Het gebeurde toen ik voor mijn man wilde komen in het strafschopgebied. Mijn enkel bleef staan en een speler van Feyenoord viel op mijn been. Het was allemaal heel erg ongelukkig. Ik ben gisterenavond uit het ziekenhuis gekomen en zit nu in het gips en heb heel veel medicatie tegen de pijn. De prognose is dat ik over zes maanden weer goed kan lopen en werken. De revalidatie kan tot een jaar duren voor ik weer volledig kan spelen”, laat de speler zondag weten. De redactie van Sport op Voorne Putten wenst Dwaite Duurham heel veel sterkte toe.