· 

Hervatting Hockey Veldcompetitie regionale teams.

In maart wordt de veldcompetitie in het hockey weer hervat.

 

De Heren 1 van HC Voorne (Hellevoetsluis) komen uit in de 2e klasse van de Landelijke Competitie. Ze staan na 11 wedstrijden op de 8e plaats met 12 punten. Op 12 maart hervatten de mannen de competitie met een thuiswedstrijd tegen Pijnacker H1 dat momenteel met 22 punten op de 2e plaats staat. Een pittig hervatting van de competitie dus voor de mannen uit Hellevoetsluis.

 

De Dames 1 van HC Voorne speelt in de 3e klasse van de Landelijke Competitie in Poule C en staat momenteel 10e met 8 punten uit 11 wedstrijden. Voorafgaande aan de Winterstop werd nog met 1-0 gewonnen van HV Spijkenisse (HVS) Dames 1 dat na 11 wedstrijden 7e staat en vijf winstpunten meer heeft.

De HC Voorne D1 hervatten de competitie op 12 maart met een thuiswedstrijd tegen koploper Pijnacker D1. 

De HV Spijkenisse D1 starten eveneens op 12 maart, maar dan met een uitwedstrijd bij nummer 5 Ypenburg D1 (11-18).  

 

De Heren 1 van HV Spijkenisse (HVS) spelen in poule C van de Landelijke 3e klasse en staan na 11 wedstrijden 6e met 16 punten. Het team hervat 12 maart de competitie met een thuiswedstrijd tegen Tempo H1 dat na 11 wedstrijden met 21 punten 2e staat.

 

De Heren 1 van MHV Forcial (Rockanje) speelt in Poule B van de afdeling Zuid-Holland en neemt momenteel de 8e plaats in met 10 punten uit 10 wedstrijden. Op 19 maart volgt de eerste wedstrijd na de winterstop tegen de nummer 3 van de ranglijst: Hudito H9.