Nieuwe trainersstaf vv Abbenbroek officieel vastgelegd.

Nadat VV Abbenbroek eerder al naar buiten bracht dat Peter Hoek, tesamen met Marco van Diën, het nieuwe trainers duo zal zijn in seizoen ’23-’24, zijn nu alle afspraken tussen de trainers en VV Abbenbroek op papier gezet. Afgelopen Woensdag 22-02 zijn de contracten getekend.

 

VV Abbenbroek is verheugd te vermelden dat wij met de trainers een 2 jarig contract, met optie voor een 3e jaar hebben kunnen afsluiten.

 

De afgelopen weken zijn zowel bestuur als Peter en Marco al druk bezig geweest om zowel de selectie, als de staf compleet te maken voor het aankomende seizoen. Later zal VV Abbenbroek het selectie- en stafnieuws nog naar buiten brengen, zodra alle gesprekken zijn afgerond. Ook omringende zaken al tenues voor zowel training, als wedstrijden etc. worden momenteel in volle gang geregeld.

 

VV Abbenbroek wenst vanaf deze plek Peter en Marco nogmaals veel succes in de komende seizoenen!