· 

Road2Rotterdam trainingsloop.

Op zondag 19 maart 2023 organiseert SPARK in samenwerking met Rotterdam Marathon de laatste trainingsloop in de regio voor de Rotterdam Marathon op 16 april a.s. Deelnemers kunnen zich aansluiten bij een groep die wordt aangevoerd door ervaren en goed herkenbare tempomakers (pacers). Uitgangspunt hierbij zijn de vijf kilometertijden, die beginnen bij 20 minuten (4:00 min. per km) en vervolgens oplopen tot 32.30 minuten (6:30 min. per km). Je kunt je aansluiten bij een tempogroep die de gewenste persoonlijke marathon streeftijd het dichtst benadert. De pacers fungeren tevens als vraagbaak en aanspreekpunt voor de lopers. Op elk 5 km punt is water en sportdrank beschikbaar en bij de finish thee en een banaan, precies zoals bij de Rotterdam Marathon.

De start is bij atletiekver. SPARK aan de Plaatweg in Spijkenisse  om 10.00 uur; inschrijven kan vanaf 9:00 uur. De afstand is 30 of 32 km en het parcours gaat door het Bernissegebied; de kosten zijn € 5,00.

Zie voor meer info www.avspark.nl.