· 

Start2Run bij Voorne Atletiek.

Op 17 januari is gestart met een enthousiaste groep Start2Runners, waaronder een aantal herintreders, maar ook aanmeldingen van mensen die nog nooit hardgelopen hadden.. 

De herintreders zijn lopers die terug komen van een blessure of na covid weer wilden beginnen met hardlopen. Deze cursus duurde 5 weken.

 

Met 11 personen gestart en na wat wisselingen uiteindelijk met 10 man/vrouw doorgegaan met een vervolg op deze eerste 5 weken. Deze groep Start2Run 2.0 is inmiddels uitgegroeid tot een leuke groep met veel gezelligheid en humor. Uiteraard wordt er ook getraind, waarbij de vooruitgang duidelijk te zien is. Door deze groep zijn al de nodige pittige weersomstandigheden doorstaan: sneeuw, hagel, wind en regen, maar dat maakte hen niet uit: steeds kwamen deze bikkels naar de training. Voor de trainster Regina Muilenburg een reden om  trots op hen te zijn!

Zo is een nieuwe groep ontstaan, waarvan sommige lopers wellicht nog doorstromen naar andere groepen. 

Steeds worden door de trainers van Voorne Atletiek beginnende, maar ook meer ervaren lopers enthousiast en professioneel begeleid tijdens hun lopers carrière, waarbij plezier en prestatie beide belangrijk zijn! 

 

Wil je ook eens ervaren hoe het is om onder leiding van een gediplomeerde trainer met een groep mee te trainen? Je bent welkom op de atletiekbaan in Vierpolders op dinsdag en donderdagavond of bij OVV Oostvoorne op de woensdag en vrijdagochtend. Voor informatie mail naar de trainerscommissie@voorneatletiek.com