·

OACN trekt overwinning over de streep tegen ZVV VIOS’79.

OACN nam het afgelopen vrijdag op tegen VIOS, een stabiele middenmoter in de 1e divisie.
In de eerste helft van de wedstrijd was het voor beide teams aftasten en waren er weinig kansen. Het was dan ook typerend dat via een bal die van richting werd veranderd de eerste en enige goal van de eerste helft werd gescoord door VIOS.
In de 2e helft werd OACN wat sterker en dwong het ook een aantal kansen af. De grootste kans was echter voor VIOS want nadat de keeper werd omspeeld, werd de bal voor een leeg doel naast geschoten. Na deze kans om de score te verhogen en wellicht de wedstrijd in het slot te gooien, richtte OACN zichzelf op. Via een eigen goal van de VIOS doelman en een goede individuele actie van Michael Driesse wist OACN een 0-1 achterstand om te buigen naar een 2-1 voorsprong.
In het slot van de wedstrijd kwam OACN meerdere malen goed weg en zat het een keer mee. VIOS ging niet zorgvuldig om met de kansen en ook de paal en de lat stonden een doelpunt in de weg. Dertig seconden voor tijd kwam de grootste kans voor VIOS die voor een leeg doel de bal kon intikken. Echter bracht Randy Beer redding door met een sliding de bal van de lijn te halen. OACN wist de wedstrijd dus over de streep te trekken en won met 2-1.
Voor de wedstrijdfoto's van Ruud Vermeer open deze link.