·

GHVV'13 wint matige wedstrijd.

GHVV'13 speelde zaterdag 1 april een matige wedstrijd tegen Zinkwegse Boys.

verslag René Reek.

GHVV'13 begon te slap aan de wedstrijd en dat werd in de 1e minuut direct door Zinkwegse Boys afgestraft : 0 - 1 in de 1e minuut. Na dit tegendoelpunt pakte GHVV'13 de wedstrijd weer goed op maar de mannen van Rob Vuik hadden weliswaar meer balbezit maar waren zeer slordig aan de bal en passes kwamen vaak niet aan. En het bleef oppassen op de counter van Zinkwegse Boys.

Maar vlak voor de rust rondde Marco de Wilde een mooie aanval goed af en maakte de terecht 1 - 1. Dit was ook de ruststand.

Na de rust een beter GHVV'13 wat meteen druk zette op het doel van Zinkwegse Boys.

Dat resulteerde al snel in de 2 - 1 door een prachtig doelpunt van Ken Luijendijk.

Nu moest de tegenstander de verdedigende stellingen wel verlaten maar dat gaf GHVV'13 meer ruimte voorin. Toch duurde het tot 10 minuten voor tijd dat GHVV'13 het overwicht uit buitte en Marco de Wilde de bevrijdende 3 - 1 maakte. Toch kwam Zinkwegse Boys nog op 3 - 2 door een strafschop. Maar verder liet GHVV'13 het niet komen en werden er weer 3 punten aan het totaal toegevoegd.

Volgende week is het Pasen en hoeft er niet te worden gevoetbald. Op 15 April volgt de volgende wedstrijd uit tegen Rockanje om 14.30 uur.