· 

Gerda Oosterbroek-Frijters staat haar mannetje in de Zomercompetitie Jeu de Boules.

32 spelers kwamen woensdagmiddag naar de banen van Jeu de Woeles om drie competitieronden jeu de boules te spelen voor de Zomercompetitie. Donderdag kwam de helft van dat aantal (16 spelers) naar de Woelhoek in Voorne Aan Zee (Hellevoetsluis).

 

 

Woensdagmiddag bleven 5 spelers zonder nederlaag: Aren van der Aa, Gerda Oosterbroek-Frijters (in vorm!), Jean van Heddegem, Jouke Post en Nico van Dijke. Donderdag slaagden Ad Leeuwenburg en Gerda Oosterbroek-Frijters daarin. 

 

De woensdaggroep speelde inmiddels twee competitieronden. Gerda Oosterbroek-Frijters is de enige speler met 6 overwinningen uit 6 wedstrijden. Een mooie 100% score waardoor Gerda aan de leiding gaat van het algemeen klassement in de Zomercompetitie. De donderdaggroep speelde vorige week door de regen niet. Daarom zijn dagwinnaars Gerda en Ad Leeuwenburg daar nu de leiders in het algemeen klassement.