· 

Podiumplaats voor atleten van Voorne Atletiek!

Tijdens de marathon Rotterdam werd ook gestreden om het Nederlands Kampioenschap Marathon. Vanessa Hartman van Voorne Atletiek behaalde de 2e plaats NK vrouwen 50. Ook voor haar een podiumplaats! Zij liep een geweldige tijd van 3.01.44. 

 

Op zaterdag 15 april begon het marathonweekend officieel! Traditiegetrouw was ook dit jaar de Coolsingel weer het decor voor duizenden enthousiaste kinderen en sportievelingen. Jong en oud stonden aan de start van de The Marathon Rotterdam Walk, NN Kids Run van 1 km of 2,5 km en de City Run van 4,2 km. In de zon beleefden zij een sportieve en sfeervolle dag als voorbode op een succesvolle marathon.

 

Winnaar van de 1km. KIDS run 6-7 jarigen (n dus een podiumplaats) was Nathan Tanis. Hij liep een tijd van 4.52 min. Een belofte voor een mooie toekomst bij Voorne Atletiek. 

 

Ook zonder een zonnetje beleefde de NN Marathon Rotterdam een hartverwarmende 42ste editie. Met hoofdrollen voor onder anderen de Belgische winnaar Bashir Abdi en de Nederlandse kampioenen Abdi Nageeye en Anne Luijten. Met de als vanouds bruisende Coolsingel als hoogtepunt voor álle lopers.  

Voorne Atletiek was goed vertegenwoordigd met een groot aantal lopers zowel op de 1/4 als de hele marathon. Mooie prestaties en gebroken PR's waren het resultaat, maar bovenal een geweldige ervaring rijker om deze marathon te lopen, want uiteindelijk heet deze niet voor niets de #mooiste!

 

Voor meer marathonverhalen check de socials en volg de club op Facebook en Instagram.

Wil je deel zijn van Voorne Atletiek? Kom gerust eens meetrainen op de dinsdagavond en donderdagavond op onze mooie atletiekbaan, waar we om 19.15 uur starten of op de woensdagochtend en vrijdagochtend vanaf het OVV terrein aan de Zwartelaan te Oostvoorne, waar we om 9.00 uur van start gaan voor een training door de duinen. De gediplomeerde trainers helpen je vooruit in je lopers carrière en als baanatleet om blessurevrij te kunnen sporten op je eigen niveau. Er is altijd wel een groep waar je je bij kunt aansluiten. De lente is in aantocht en dat wordt dus weer genieten van deze mooie buitensport! Voor meer informatie kun je mailen naar pr@voorneatletiek.com of via het sturen van een pb op Facebook.