· 

De strijd in de Zomercompetitie Jeu de Woeles losgebarsten.

Deze week weer twee speeldagen bij de Jeu de Boulesvereniging Jeu de Woeles in de Woelhoek van Hellevoetsluis.

 

Vorige week was de vraag wie Gerda Oosterbroek-Frijters zou kunnen stoppen. Het antwoord op woensdag werd duidelijk: Nico van Dijke en Aren van der Aa. Zij bleven woensdag samen met Anneke Groenendijk, Rob Swaep en Tom Boom ongeslagen en namen de leiding in het Algemeen Klassement van de woensdagcompetitie over van Gerda die twee van de 3 wedstrijden op woensdag verloor. Nico en Aren hebben nu 8 van de 9 wedstrijden gewonnen; Gerda blijft op plaats 3 met 7 uit 9.

 

Op donderdag wist Gerda wél haar drie wedstrijden te winnen. Daardoor blijft ze met 6 uit 6 aan de leiding van het Algemeen Klassement. Donderdag bleef ook Jaap Looy zonder nederlaag. Hij deelt nu met Ad Leeuwenburg de 2e plaats (5 uit 6).