· 

Uitslagen zaterdagvoetbal 22 april 2023.

De uitslagen van het zaterdagvoetbal 22 april 2023.  

 

4e divisie A:

Promovendus vv Nieuwenhoorn is bezig aan een sterk seizoen. Vorige week werd de koploper in eigen huis verslagen. Vandaag bij de nummer 2 ging de ploeg fors onderuit. vv Nieuwenhoorn staat nu 5e op de ranglijst en doet nog steeds mee voor de 3e periodetitel.

 

vv Spijkenisse heeft de punten hard nodig. Het kwam vandaag op voorsprong tegen Achilles Veen, maar wist de tegenstander terug te laten komen tot 1-1. Het blijft spannend voor vv Spijkenisse. Ontloopt de ploeg de nacompetitie (4e div/1e klasse)?

 • Capelle-vv Nieuwenhoorn: 5-0.
 • vv Spijkenisse-Achilles Veen: 1-1.

West II 1e klasse C: 

vv Brielle is de laatste weken wisselvallig. Zaterdag behaalde vv Brielle een benauwde overwinning op de nummer een-na-laatst en bekleedt nu de 5e plaats van de ranglijst. De 3e periodetitel is volledig uit zicht.

 • vv Brielle-Rijsoord: 1-0.

Zuid I 2e klasse G: 

vv Zuidland deed vanmiddag in de streekderby goede zaken door ruim te winnen van vv Hellevoetsluis. Koploper NSVV verloor (3-2 bij RCS) en Slands trots doet ineens weer mee voor het kampioenschap. De achterstand is nu nog maar drie punten. Met vier andere verenigingen is Zuidland volop in strijd voor de 3e periodetitel. vv Hellevoetsluis blijft op de derde plaats staan omdat DBGC ook verloor (1-2 van Arnemuiden). 

 • vv Hellevoetsluis-vv Zuidland: 0-3

West II 3e klasse D:

OHVV behaalde een belangrijke zege om nacompetitie te ontlopen (3e/4e klasse); SC Botlek moet nog vol aan de bak. vv Vierpolders won de streekderby van Rozenburg. OVV speelde gelijk tegen Kethel Spaland.

 • OVV Oostvoorne-Kethel Spaland: 3-3.
 • Rijnmond/Hoogvliet Sport-OHVV: 1-2.
 • Victoria'04-SC Botlek: 2-1.
 • vv Rozenburg-vv Vierpolders: 2-3.

Zuid I 3e klasse C: 

vv Hekelingen kon niet verrassen bij de nummer 2 van de ranglijst. Met vier andere teams strijdt Hekelingen om de nacompetitie te ontlopen. Nog enkele "finales" in het verschiet. Dat moet toch lukken?

 • Groote Lindt-vv Hekelingen: 5-2.

West II 4e klasse F: 

GHVV'13 deed wat het moest doen: winnen van FC Vlotbrug. Zo behoudt GHVV'13 de druk op vv Stellendam. Maar het kampioenschap is uit zicht. vv Stellendam won ook en wordt vermoedelijk kampioen. GHVV'13 staat op plek 2 en gaat aan de leiding van de 2e periode. vv Abbenbroek pakte een belangrijk punt voor het ontlopen van de nacompetitie (4e/5e klasse). vv Zwartewaal en vv Rockanje pakten de winst; voor Zwartewaal een geruststellende overwinning (nacompetitie 4e/5e klasse)).

 • GHVV'13-FC Vlotbrug: 4-0.
 • Fortuna Be Quick SSA-vv Zwartewaal: 0-3.
 • vv Abbenbroek-NBSVV: 0-0.
 • GOZ-vv Rockanje: 2-3.

West II 5e klasse C:

Buren SCO'63 en SV Simonshaven strijden om het kampioenschap in de 5e klasse C. Beiden wonnen. Het verschil is twee punten in SCO'63's voordeel.

 • SV Simonshaven-SVV: 1-0.
 • NTTV-SCO'63: 0-2.

Wedstrijdverslagen, indien beschikbaar, op onze SOVP Facebookpagina.

Reactie schrijven

Commentaren: 0