· 

OACN Boys sluit laatste competitie wedstrijd af met klinkende zege tegen Zeemacht.

Na een lang en zwaar seizoen stond dan eindelijk de laatste competitie wedstrijd op het programma voor OACN dat het in eigen huis mocht opnemen tegen Zeemacht.

De eerste helft speelde OACN vol passie strijd en beleving. Zeemacht dat in de thuiswedstrijd eenvoudig wist te winnen van OACN was hier niet op voorbereid en keek al snel tegen een achterstand aan. Door achtereenvolgens doelpunten van Michael Driesse en 2 keer Steven Pieternella stond er met de rust een comfortabele voorsprong van 3-0 op het scorebord. Door overtuigend verdedigend werk en een alerte OACN doelman werd de 0 voor rust behouden.

Na de rust bleef OACN met veel vertrouwen spelen en ook onder de hogere druk van Zeemacht wist OACN zich goed uit te voetballen. Vooral vanaf de flanken was er een constante dreiging voor de Zeemacht defensie. Na een snelle uitbraak werd de 4-0 door Quincy de Lobel gemaakt de 5-0 kwam ook op naam van Quincy de Lobel. vanuit een strakke lange bal van doelman Dennis Vermeer sneed Quincy door de defensie heen en wist de bal atletisch binnen te schieten.

Zeemacht wist nog wel wat terug te doen want na balverlies kon OACN de schade niet meer repareren en werd de 5-1 aangetekend. Dit deed OACN wel even wankelen maar door veel passie en strijd gaf OACN vrijwel geen kans meer weg en zo werd de wedstrijd afgesloten met een overtuigende 5-1 overwinning.

Helaas waren er nog wel 2 dompers voor OACN want nadat het eerst Yesir Sewgobind al kwijt is geraakt aan een blessure is het nu Lorenzo Westdorp dat met een zware blessure het veld moest verlaten. Daarnaast mag OACN zich opmaken voor de nacompetitie want Westland wist de laatste wedstrijd van het seizoen ook te winnen van de kampioen van de 1e divisie Scagha.