· 

Opnieuw versterking voor selectie SC Botlek.

Voor aankomend seizoen kan SC Botlek wederom versterkingen melden voor de selectie. Vier spelers in dit geval. Van het nabijgelegen vv Hekelingen mogen we Nigel van Kapel, Atle van den Berg en Mick Erkens verwelkomen. Van vv Spijkenisse komt Dean Carli naar Botlek.

 

Nigel van Kapel (29 jr.) is een lange grote sterke linksbenige verdediger met een goede lange trap, die de duels niet schuwt. Nigel ‘Ragnar’ van Kapel is met zijn 29 jaar een ervaren speler wat hij gaat proberen over te brengen op zijn nieuwe en jonge ploegmaten komend seizoen. Nigel kwam in het verleden uit voor Hekelingen en NBSVV.

 

Atle van den Berg (26 jr.) is een technisch linksbenige middenvelder met overzicht en een goede vrije trap. Altle is toe om een (over)stap te maken na vele jaren vv Hekelingen. Atle ziet de gang naar sportpark de Brug als een uitdaging om het beste in zichzelf naar boven te halen en zich te bewijzen in en voor de selectie van SC Botlek.

 

Mick Erkens (22jr.) is een diepgaande middenvelder en speelt al heel zijn leven bij Hekelingen. Mick heeft de ambitie zijn talenten op een hoger niveau te vertonen, wat hem dit seizoen niet was gegund. Op sportpark de Brug wil hij van toegevoegde waarde zijn.

 

Dean Carli 20 jaar komt over van vv Spijkenisse. Dean is een op diverse posities inzetbaar. Hij is inzetbaar op de gehele rechterflank en eventueel linksback. Ook Dean kijkt al uit naar komend seizoen om zijn kunsten te etaleren binnen de selectie van SC Botlek.

 

SC Botlek wenst deze vier spelers voor aankomend seizoen enorm veel succes toe.