Uitslagen zaterdagvoetbal 13 mei 2023.

De uitslagen van het zaterdagvoetbal 13 mei 2023.  

 

4e divisie A:

Nieuwenhoorn liet zich volledig overrompelen door 's Gravenzande en stond al binnen het kwartier met 0-2 achter. Uiteindelijk scoorde de ploeg nog tegen voordat 's Gravenzande verdiend de wedstrijd naar zich toetrok. Een lelijke misstap voor Nieuwenhoorn.

 

Spijkenisse had het lastig tegen Zwaluwen Vlaardingen. Vooral in de 2e helft. Uiteindelijk mag de ploeg blij zijn een punt gepakt te hebben.  

Het blijft razend spannend onderin op de ranglijst. Wie degradeert rechtstreeks, wie gaat de lastige nacompetitie in en wie redt het vege lijf. Nog twee wedstrijden te gaan met daarbij volgende week de Voorne Puttenkraker Nieuwenhoorn-Spijkenisse.

 

's Gravenzande-Nieuwenhoorn: 3-1.

Spijkenisse-Zwaluwen Vlaardingen: 2-2.

 

De stand en het programma in deze link.

 

West II 1e klasse C: 

vv Brielle wist een grote zege te boeken tegen DCV. Helaas wonnen de concurrenten voor de 3e plaats ook ruim. Het blijft ook hier spannend tot en met de laatste speeldag.

 

vv Brielle-DVC: 6-2 

 

De stand en het programma in deze link. 

 

Zuid I 2e klasse G: 

Een kraker in de 2e klasse G. NSVV lijkt een vorentscheidiung te hebben gerealiseerd in de kampioenstopper tegen vv Zuidland. Zuidland kwam nog voor, maar gaf de zege in de hectische slotfase alsnog uit handen. VV Hellevoetsluis verloor verrassend in eigen huis van hekkensluiter SSV'65. DBGC won wel, waardoor Hellevoetsluis alle zeilen bij moet zetten in de twee slotronden om de 3e plaats te handhaven.

 

NSVV-vv Zuidland: 2-1

VV Hellevoetsluis-SSV'65: 1-3.

 

De stand en het programma in deze link.

 

West II 3e klasse D:

Het blijft onderin spannend in de 3e klasse D. vv Vierpolders staat keurig op plek 5 en zag ook OVV (nummer 6) winnen. Dat laatste is minder gunstig voor het strijdende OHVV dat na een enerverende 2e helft van 0-3 naar 3-5 ging. Rozenburg en SC Botlek deelden de punten en daarmee schoot Botlek het minst op.

 

Kethel Spaland-Vierpolders: 1 - 5

OVV-OHVV: 5 - 3

Rozenburg-Botlek SC: 0 -0.

 

De stand en het programma in deze link.

 

Zuid I 3e klasse C: 

Donkere wolken hangen boven vv Hekelingen na de harde 1-5 thuisnederlaag tegen nacompetitie/degradatie concurrent Rhoon.

 

vv Hekelingen-Rhoon: 1-5.

 

De stand en het programma in deze link.

 

West II 4e klasse F: 

Een onherkenbaar GHVV'13 verliest terecht bij WFB. Abbenbroek wil de nacompetitie ontlopen en versloeg Rockanje. Zwartewaal sleepte een punt uit de wedstrijd met kampioen Stellendam. De gestaakte wedstrijd van FC Vlotbrug werd dinsdag uitgespeeld. FC Vlotbrug verloor met 1-3. Ook vandaag kon het geen potten breken tegen ZBVH. 

 

WFB-Vlotbrug FC: 3 - 1 (dinsdag)

Zwartewaal-Stellendam: 1 - 1

Abbenbroek-Rockanje: 2 - 1 

ZBVH-Vlotbrug FC: 3 - 0

WFB-GHVV '13: 3 - 1

 

De stand en het programma in deze link.

 

West II 5e klasse C:

SCO'63 zette de kampioensaspiraties in de steigers en won met 3-0 bij OFB. SV Simonshaven wint van Melissant. Pakt SCO'63 volgende week in eigen huis tegen Pernis de titel of gaat SV Simonshaven (op 2 punten) er alsnog mee lopen?

 

OFB-SCO'63: 0-3

SV Simonshaven-Melissant: 2-0.

 

De stand en het programma in deze link.

 

Wedstrijdverslagen, indien beschikbaar, op onze SOVP Facebookpagina.

Reactie schrijven

Commentaren: 0