·

Verslag Vrouwen 30+ voetbal op Voorne Putten.

Verslag vv Zuidland van dit Vrouwen 30+ voetbalwedstrijden op Voorne Putten.

Afgelopen vrijdag wederom een avondje VR30+, dit keer bij FC Vlotbrug te Hellevoetsluis. De dames die aan "de bak" moesten: Jessica W, Berit, Leontien, Monique, Richella, Jessica V, Bianca, Daniëlle, Dominique en Melanie.

De eerste wedstrijd stond om 20:30 op het programma dus er was voldoende tijd om om te kleden en daarna een goede warming-up te doen.

FC Vlotbrug de eerste tegenstander, de wedstrijd kwam moeizaam op gang waarbij de dames redelijk wat kansen kregen maar Vlotbrug toch als eerste wist te scoren. Door deze onverwachte tegenslag moesten we de tactiek van wisselen aanpassen en de voorhoede maar op 1 positie wijzigen, iets wat goed uitpakte want deze wedstrijd werd uiteindelijk met 2-1 gewonnen. Het winnende doelpunt kwam uit een mooi uitgevoerde corner.

10 minuten uitpuffen en klaar maken voor het volgende potje, dit keer tegen Brielle. Ook hier liepen de dames tegen een achterstand aan, door een slim balletje verschalkte hun spits onze verdediging en keepster. Zuidland het comeback team want net als in de eerste wedstrijd kwamen de dames terug, fraaie acties en goed positie voetbal leverde 2 doelpunten op.

3e wedstrijd tegen Hellevoetsluis kunnen we kort over zijn want die zijn helaas, zeker met al 2 wedstrijden in de benen, nog een maatje te groot voor ons. Waar de verdedigsters en keepster echt hun best deden ging Hellevoetsluis als winnaar van het veld.

Het werd een latertje, 22:00 uur begonnen de dames tegen Nieuwenhoorn aan hun laatste wedstrijd. Er zat nog voldoende energie en strijd in het team en zodoende gingen we weer voor de winst!

Wederom een leuke avond, lekkere potjes voetbal maar vooral gezelligheid en uiteraard de 3e helft ......... de nu al befaamde snackschotel.

Nog een bedankje voor de trouwe harde kern van VR30+ toeschouwers: Louise, Johan & Anita. Ondanks hun fanatisme gelukkig geen spullen op het veld gegooid waardoor een wedstrijd eventueel gestaakt moest worden. Komende vrijdag alweer de eerst volgende competitie ronde bij VV Brielle.

Vlotbrug - Zuidland: 1-2 (Richella, Dominique)

Zuidland - Brielle: 2-1 (Dominique, Richella)

Hellevoetsluis - Zuidland: 3-0

Zuidland - Nieuwenhoorn: 2-1 (2x Richella)