· 

Gratis Zwemclinic deelnemers HellevoetHeroes Triathlon.

In de zomer van 2022 klonk het eerste startschot van de Hellevoet Heroes Triathlon middenin De Vesting van Hellevoetsluis. Het was een groot succes voor deelnemers, vrijwilligers en organisatie.

 

In de zomer van 2023 komt dit mooie evenement uiteraard weer terug. Nog mooier, nog beter en voor de deelnemers hopelijk nog sneller! Jong en oud, ervaren en onervaren zullen de strijd weer aangaan.

 

Zwemmen in de haven, Fietsen over een snel parcours door en rondom Hellevoetsluis, Harlopen over de wallen tussen bunkers en langs het water en je finisht richting de vuurtoren met het schitterende panorama van het Haringvliet op de achtergrond.

 

Deelname is inclusief: medaille, gave herinnering, goed gevulde Goodie Bag, muziek en verzorgingsposten.

 

Deze dag voor jong en oud wil je niet missen!

 

HELLEVOET HEROES 2023

  • 1 juli 2023, 08:30 uur – 20:00 uur
  • plaats van handeling: Vuurtoren Hellevoetsluis
  • website: hellevoetheroes.nl

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

 

Gratis Clinic voor deelnemers aan de triathlon.

Zwemmen, het eerste onderdeel van de triathlon. Altijd lekker als je dit onderdeel op een zo efficiënt mogelijke manier volbrengt, zodat je met voldoende energie aan het fietsonderdeel kan beginnen.

 

Om je hierin te begeleiden en wat tips en trics mee te geven organiseert Hellevoet Heroes op zaterdag 17 juni '23 in samenwerking met Sportfondsen en Delphin Kruithof Kremer van Breakingpoint Coaching & Training een zwemclinic bij zwembad de Eendr8 in Hellevoetsluis. De clinic is zowel voor de onervaren als de ervaren zwemmer vanaf 16 jaar, die zich ingeschreven heeft voor de HellevoetHeroes Triathlon n de Vesting van Hellevoetsluis.

 

Schrijf je nu GRATIS in voor de triathlon! Klik op deze link