· 

Voetbalvereniging Hellevoetsluis heeft haar eigen jeugdraad.

Primeur in de regio! Voetbalvereniging Hellevoetsluis heeft haar eigen jeugdraad.

 

De jeugd heeft de toekomst.

Mogen wij jullie even voorstellen aan de jeugdraad van VV Hellevoetsluis.

3 meiden en 3 jongens uit verschillende leeftijdsgroepen vormen samen met Manuel Kerkhof en Vibeke van Wingerden de jeugdraad van VV Hellevoetsluis.

 

De jeugdraad bestaat uit:

  • Whaney Duarte 19-1
  • Joshua Huisman 17-1
  • Bjorn Overeem 15-2
  • Indy van der Vaart 13-4
  • Joy Noijens 13-1
  • Zenna Westerveld 11-2

Waarom deze kids?

Ja, we hebben juist gekeken naar kinderen, waarvan de ouders geen bestuurslid, coördinator of ander soort vrijwilliger zijn binnen de club. Niet lullig bedoeld, maar zo krijg je uit nog meer hoeken ideeën. En kinderen waarvan wij denken dat ze wel wat te zeggen hebben en voor hun mening durven uit te komen.

 

Op maandag 22 mei hadden we de eerste bijeenkomst met elkaar. Het was even wennen voor iedereen, maar eenmaal los, kwamen er leuke gesprekken en vooral leuke ideeën op tafel.

Het idee kwam bij jeugdvoorzitter Manuel vandaan.

 

Deze kids zijn de oren en ogen van de club. Wat speelt erbij onze jongste leden, wat vinden jullie goed gaan en wat vinden jullie minder goed gaan? Wat willen jullie graag als activiteiten op de afsluitingsdag? Dit kwam allemaal ter sprake.

Het was een super leuk gesprek met elkaar, iedereen was heel enthousiast. Daarom is de volgende afspraak gemaakt: 26 juni. En dan hopen we dat er nog meer geweldige ideeën op tafel komen.

 

Bijgaand een foto van de jeugdraad. Ontbrekend op de foto Whaney Duarte.