· 

Nacompetitie zaterdagvoetbal.

Het was een enerverende voetbalzaterdag. VV Spijkenisse vocht zich op veld 6 (blijft bizar) naar een overwinning op het Friese Broekster Boys (3-1), vv Zuidland wist na stafschoppen het Gelderse Tricht te verslaan (2-2), vv Hellevoetsluis ging in Dordrecht kansloos ten onder tegen Oranje Wit (1-5), GHVV'13 boekte in Rotterdam een mooie overwinning op Rotterdam United (2-0), terwijl OHVV over onvoldoende (veer)kracht beschikte om FC Zoetermeer van een zege te weerhouden (1-2). FC Vlotbrug liet zich in de verlenging verrassen door de overkanters Melissant (1-3).

 

Dank aan de verslaggevers die ons tijdens de uitzending van Sport op Voorne Putten (LINQ Media) bij de hand namen. Onze helden langs de velden: Alex Hordijk, Wim Drenth, Edwin Boogaard, René Reek, Cor van Loosdrecht en Wim Heijdacker.

 

Volgende week hebben we de volgende nacompetitiewedstrijden:

 

2e ronde 1e klasse/4e divisie:

Voetbalvereniging Spijkenisse - CSV Apeldoorn.

 

2e ronde 1e/2e klasse:

Blauw Wit (Voetbalvereniging Zuidland) - Oranje Wit.

 

2e ronde 3e/4e klasse:

Excelsior 20 - GHVV'13.

 

Finale 4e/5e klasse:

SV Simonshaven - De Egelantier Boys.

 

Afgelopen zaterdag konden we de verlenging in de uitzending van Radio Sport op Voorne Putten bij Linq Media door omstandigheden niet afmaken. Komende zaterdag zullen we wel tot het einde van alle wedstrijden verslag doen op de zender. Desnoods gaan we na 17.00 uur door!