· 

Nissewaardse Talenten Angel en Kishan schitteren op Europees Kampioenschap Kyokushin Karate.

Spijkenisse - Op het aankomende Europees Kampioenschap Kyokushin karate zullen twee opkomende karatetalenten uit Nissewaard, Angel en Kishan, de eer van Nederland hoog houden. Deze veelbelovende sporters zijn aangesloten bij de prestigieuze Kyokushin Fight Academy in Spijkenisse, waar ze onder begeleiding van ervaren coaches Vijay en Koeskoemar Nanhoe hun talenten hebben verfijnd. Het EK, dat plaatsvindt op 16 en 17 juli in het Poolse Bialystok, belooft een krachtmeting te worden tussen de beste karateka's van Europa.

 

De weg naar het EK is niet zonder inspanning geweest voor Angel en Kishan. Onder de veeleisende trainingssessies van de coaches hebben ze hun fysieke en mentale vaardigheden tot het uiterste gepusht. Dag in, dag uit hebben ze zich twee keer per dag in het zweet gewerkt om optimaal voorbereid aan de competitie deel te nemen.

"Deze jonge atleten hebben een bewonderenswaardige toewijding en vastberadenheid laten zien tijdens hun training", verklaarde coach Vijay Nanhoe vol trots. "Ik heb er alle vertrouwen in dat Angel en Kishan Nederland op het EK Kyokushin karate op waardige wijze zullen vertegenwoordigen."

Coach Koeskoemar voegde eraan toe: "Deze kinderen hebben fantastische prestaties geleverd en overtuigend gewonnen op zowel de Yujin als de Asahi Cup. Hun succes op school is ook opmerkelijk. Daarom hebben we als sportschool, in samenwerking met de nationale bond, besloten dat ze deel mogen nemen aan het EK. We hebben het volste vertrouwen in hun kunnen."

 

Het Europees Kampioenschap Kyokushin karate trekt elk jaar topatleten uit heel Europa aan en staat bekend om zijn intense competitie. Voor Angel en Kishan zal dit een belangrijke uitdaging vormen, maar het lokale publiek en de karategemeenschap staan volledig achter hen in hun streven naar internationaal succes.

Het hele team van de Kyokushin Fight Academy en de trotse inwoners van Nissewaard wensen Angel en Kishan het allerbeste tijdens het EK Kyokushin karate. We kijken reikhalzend uit naar hun prestaties en zijn ervan overtuigd dat ze zich volledig zullen inzetten om te schitteren op het toernooi in Bialystok, Polen.