· 

Tweede plaats voor Zuidlander Daan Hoole bij NK Tijdrijden.

Tijdens het Nederlands Kampioenschap Tijdrijden in Elspeet, is Zuidlander Daan Hoole 2e geworden bij de Elite/Profs wielrenners. Vorig jaar 3e achter Bauke Mollema en Tom Dumoulin. Dit jaar 2e. Dan volgend jaar maar 1e en die mooie kampioenstrui een jaar lang bij de tijdritten om het ranke, afgetrainde lijf.

Redacteur Jack Holten legde het een en ander op de foto vast.

Jos van Emden is verrassend Nederlands kampioen tijdrijden geworden in de gemeente Nunspeet. Na 42 kilometer was de 38-jarige coureur van Jumbo-Visma de snelste over het nagenoeg vlakke parcours, met start en finish in Elspeet. Het is voor Van Emden zijn derde nationale titel tegen de klok, na 2010 en 2019. Daan Hoole (Trek-Segafredo) werd tweede en Sjoerd Bax (UAE Emirates) derde.