· 

Open Dag jubilerend Voorne Atletiek en de Leo Klinkloop.

Voorne Atletiek bestaat 30 jaar op 26 augustus. Op deze dag wordt er een feestelijke OPEN DAG georganiseerd met vanaf 9.30 uur baanwedstrijden en demonstraties van diverse onderdelen van atletiek door trainers en atleten. Kijk op de website van Voorne Atletiek om je in te schrijven voor de baanwedstrijden. Iedereen mag meedoen! 

 

Op deze dag wordt ook voor de 2e keer de Leo Klink Loop georganiseerd. Deze loop is ter nagedachtenis aan Leo Klink, die jarenlang trainer was en actief voor Voorne Atletiek. Hij was een fanatiek hardloper en rende altijd voor het goede doel, tot hij zelf ziek werd....en overleed.

 

De Loop start vanaf Voorne Atletiek op het Geuzenpark in Vierpolders. De wandelaars starten om 10.00 uur en de hardlopers om 10.30 uur. Ze kunnen kiezen of ze 5 of 8 kilometer wandelen of lopen. Iedereen kan meedoen. Je kunt je ter plaatse inschrijven, op  inschrijven.nl. of via de link http://bit.ly/3pyRBJD. Het inschrijfbedrag is 10,00 euro maar meer mag natuurlijk ook. Een deel van de opbrengst gaat naar het KWF Kankerbestrijding. 

 

Voorne Atletiek nodigt heel Voorne uit om een kijkje te nemen op de atletiekbaan in Vierpolders; de enige atletiekbaan op Voorne. De atleten komen uit alle kernen van Voorne aan Zee en velen hebben de weg al weten te vinden naar een plek om met elkaar te trainen in alle leeftijdscategorieën en onder deskundige leiding van gediplomeerde trainers. 

 

Van harte welkom op de OPEN DAG op 26 augustus voor meer informatie.