· 

Jesse en Joleine clubkampioenen KDO-Sport.

Zaterdag 1 juli werden de clubkampioenschappen van KDO-Sport gehouden. De recreatie en selectie sporters lieten hun mooiste oefeningen zien en streden om het eremetaal. De deelnemers werden aangemoedigd door het publiek, maar moedigden ook hun trainingsmaatjes aan. Na spectaculaire oefeningen werd er enthousiast gejuicht en geklapt. De sfeer en het clubgevoel zat er goed in. Terwijl we wachtten op de prijsuitreiking liet de acro afdeling van KDO-Sport zien wat ze in huis hebben. Ze gaven drie mooie shows weg, waar het publiek en de deelnemers adembenemend naar keken.

De prijsuitreiking van de herenselectie volgde als eerste. Jesse van den Berg sprong er letterlijk en figuurlijk bovenuit. Hij mocht de wisselbeker in ontvangst nemen. Tweede in deze categorie werd Stefano Schwillens en derde Jesper Mulders. De kampioen bij de jongere jongens werd Merijn Bos. Het zilver ging hier naar Cas Verweel en brons naar Daan van Os. Bij de recreatie jongens pakte Emiel Strijdhorst de titel.

Ook bij de recreatie en selectie meisjes werden er verdeeld in verschillende leeftijdscategorieën bekers uitgereikt. Op de derde plaats eindigden Claire Kraanen, Hailey Walraven, Fenna Moritz, Giulia Hofman, Jenna Valiente en Larissa den Braasem. Tweede werden Linna Feelders, Evelien Bakker, Babette de Boer, Nova Roodenburg, Lana Hazelebach en Vitoria Drost. De gouden aanmoedigingsbeker ging naar  Vayen van Leeuwen, Lia van Schaik, Lisanne van der Meer, Lilly Smedeman en Anouk Lantinga. Tot slot werd de wisselbeker aan de damesselectie uitgereikt. Welverdiend ging deze naar 1e divisie turnster Joleine van Es. Na een mooie turn carrière van 19 jaar was dit haar laatste turnwedstrijd. Joleine, je tomeloze inzet tijdens trainingen heeft je heel ver gebracht en je bent een voorbeeld voor velen. Het ga je goed en KDO-Sport is blij je te blijven zien als trainster van de heren selectie.