· 

Start Hardloopcursus bij SPARK Atletiekvereniging Spijkenisse.

Beginnende hardlopers let op!!! Op dinsdag 5 september 2023 en zaterdag 9 september 2023 start bij Spark weer een hardloopcursus

voor beginners. Er wordt uitgegaan van de beginnende hardloper met geen of weinig

hardloopervaring. De trainingsopbouw gaat geleidelijk aan, we beginnen met kleine stukjes hardlopen afgewisseld met stukjes wandelen. Na afloop van de cursus zou je 5 km moeten kunnen hardlopen.

Eventueel kun je na de 5 km cursus doorgaan met de vervolgcursus 10 km.

 

In de komende 13 weken staan we iedere dinsdagavond (19:15-20:15 uur) en zaterdagochtend (9:30 – 10:30 uur) klaar om je te begeleiden tijdens de cursus. Tijdens deze weken kan er 1 keer per week of 2 keer per week getraind worden. Aan het einde van deze cursus kun je aan een testloop van 5 km deelnemen. Deze loop wordt georganiseerd tijdens de Spijkenisse Spark Marathon op 26 november a.s.; hieraan kan gratis deelgenomen worden.

 

De kosten bedragen 39,00 euro voor 1 keer per week en 49,00 euro voor 2 keer peer week per cursus van 13 weken. Inschrijven voor de beginnerscursus kan door een e-mail te sturen naar beginnersgroep@avspark.nl of via het inschrijfformulier op de website van www.avspark.nl

Aanmelden vóór 31 augustus a.s.