· 

Atleten Voorne Atletiek bij De Vogel Strandloop Ouddorp.

Afgelopen vrijdag is weer een aantal lopers van Voorne Atletiek naar De Vogel Strandloop Ouddorp geweest. Was erg gezellig en prachtig weer tussen alle regendagen in.
Met 142 deelnemers in totaal van start gegaan op de 10km. Het voordeel van de vele regen van afgelopen tijd was dat het strand hierdoor redelijk begaanbaar was en er dus lekker doorgelopen kon worden. Na afloop konden we nog genieten van een prachtige zonsondergang op het terras van strandpaviljoen de Zeester.
Prijzen waren er voor Vanessa Hartman die 2e is geworden bij de dames 45+ en Robert van der Klooster die 1e is geworden bij de heren 45+. 
Ook de jeugd was erbij, waarvan C pupil Nathan Tanis 3e werd op de 500 meter strandloop en zijn zusje Charlie bij de Young Athletics (4 tot 6 jaar) 11e bij de meisjes!
Van deze jongste groep deed ook mee Andreas Chatziloannou en was 11e bij de jongens en zijn zusje Valerie werd 13e bij de meisjes! Dat belooft wat voor de toekomst! Al met al weer een succesvolle Voorne Atletiek vertegenwoordiging.

Vanaf 4 jaar kun je meedoen bij Voorne Atletiek. Op 26 augustus is de Open Dag 30-jarig Jubileum met baanwedstrijden en de Leo Klink Loop. 

Kom gezellig onze atleten aanmoedigen en informatie vragen over alle groepen van Voorne Atletiek. Tot ziens op de OPEN DAG.