· 

Voorne Atletiek start nieuwe groep: Old Stars Hardlopen.

Op donderdag 21 september start Voorne Atletiek met een nieuwe groep binnen de atletiekvereniging: Old Stars Hardlopen! Bedoeld voor 55 plussers die meer willen bewegen en/of het hardlopen (weer) willen oppakken. Ervaar het plezier in het samen bewegen en fitter worden....met en zonder ervaring: iedereen kan meedoen!

 

De eerste les is op donderdagavond 21 september en begint om 19.15 uur met een kennismaking met de trainers, die hiervoor een speciale cursus hebben gevolgd, als aanvulling op hun jarenlange ervaring als hardlooptrainer. Er volgt een uitleg van het programma in het clubhuis, om daarna naar buiten te gaan voor een warming up met oefeningen. Veel aandacht wordt besteed aan conditie- en krachtoefeningen, maar alles binnen de mogelijkheden van de deelnemers. Het buiten in beweging zijn samen met anderen is het uitgangspunt, zonder hardloopdoelen maar gericht op fitheid! Vraag vrienden, buren of familie mee en ga samen voor een gezonde leefstijl, waarbij goed eten, slapen en bewegen belangrijke elementen zijn!

 

De trainingen zijn dinsdag- en donderdagavond van 19.15 uur tot 20.45 uur en we sluiten af met een drankje aan de bar in ons gezellige clubhuis op de atletiekbaan. Aanmelden kan via trainerscommissie@voorneatletiek.com of pr@voorneatletiek.com. De kosten bedragen slechts 29 euro voor 10 trainingen. Start donderdag 21 september om 19.15 uur Locatie Voorne Atletiek, Geuzenpark 3, 3237 KN Vierpolders. Tot ziens op de atletiekbaan in Vierpolders.