· 

De regionale tafeltennisverenigingen in de 2e competitieronde.

Team 1 van Tafeltennisvereniging De Sprint heeft zaterdag 16 september de 2e wedstrijd in de Hoofdklasse A van de reguliere najaarscompetitie met 8-2 gewonnen. Sacha Ykema (3/archieffoto), Dennis Blok (3) en Martin Lankair (2) zorgden voor de Brielse punten. Zaterdag 23 september volgt de 3e wedstrijd in de eigen De Rik tegen het 2e team van Gorkum.

 

Team 1 van Tafeltennisvereniging De Repelaer heeft vrijdag 15 september een 7-3 zege behaald op Tavenu 1. In de 1e klasse A-wedstrijd van de reguliere competitie konden Daniel Koppenol, Jeffrey Tempelman en Marcel van der Sterre niet winnen van Tavenuspeler Bert Rentes, maar de overige wedstrijden eindigden wel in een Spijkenisser zege.  

 

In de duocompetitie won De Repelaer 1 in de 2e klasse B met 3-2 bij Pi9ngwins 2. De Spijkenisser overwinningen werden behaald door Patrick Drent en rob Huizinga die beiden van Hiab Gebru Chaly wonnen. De zege in het dubbelspel bracht het 3e winstpunt binnen.

De Beer 1 verloor dinsdag 12 september in de 2e klasse D met 0-5 de thuiswedstrijd tegen TOGB 1. Het lukte Edwin Jouvenaar en Arnold Sturkenboom niet een tegenstander te verschalken.

Hellevoets Effect 1 herstelde zich maandag 11 september prima van de 2-3 nederlaag in de eerste competitieronde. Het won in de 3e klasse A met 3-2 de thuiswedstrijd van Taveri 3. Barry van Dijk en Joyce Ynzonides-Janissen wonnen beiden van Martijn Hazewindes en winst in het dubbel bracht het derde punt op het wedstrijdformiulier. 

De Sprint 1 kwam deze najaarscompetitie maandag 11 september voor het eerst in de 4e klasse A in actie. Het won na een mooi tafeltennisgevecht met 4-1 bij Korendijk 3. Pieter Heijndijk bleef ongeslagen. Peter Theenaart won van Nico Nederlof en samen met Pieter ook nog het dubbelspel. In diezelfde poule ging Bernisse'80 1 met 0-5 onderuit tegen Tavenu 2. Gerard Nollen speelde een ongelikkige wedstrijd (2x 2-3 gamestand), Peter Koorneef was kansloos tegen de Numansdorpers. Ook het dubbelspel moesten ze aan de tegenstanders laten.