Jaargang 3 uitzending 8

Sport op Voorne-Putten Radio

was zaterdag 26 februari weer live.

 

De gast van de week was:

SandradeJager. Coaching Yoga en Voedingsadvies. Zij is deze week gestart is met stoelyoga, dat zij mede dankzij het Sportakkoord Hellevoetsluis, aanbiedt voor de 55+ doelgroep. Maar Sandra doet nog veel meer, want ze is ook leefstijlcoach, stress- en burn-outcoach,  voedingsadviseur en uiteraard Yogacoach. Dus meer dan genoeg om over te praten.

 

De live wedstrijden waren:

We gingen naar de degradatiekraker tussen Spijkenisse en Rijsoord (H-A), de derby in Oudenhoorn tussen OHVV en Abbenbroek (4I) ende derby in Spijkenisse tussen Botlek en GHVV '13 (3C).

 

Deze week is onze opstelling: Marcello, Joris en de broers Fransen (Youri en Micha). Laatstgenoemden presenteren deze week, met de intentie om dat in de toekomst vaker te doen, met Marcello mee.


Jaargang 3 uitzending 7

Sport op Voorne-Putten Radio

zaterdag 19 februari weer live.

 

De live wedstrijden:

 • Poortugaal tegen Spijkenisse
 • Pelikaan tegen Hellevoetsluis
 • WFB tegen OHVV
 • OVV tegen Vierpolders
 • Abbenbroek tegen Rockanje 

Deze week is onze opstelling: Rebecca, Cor, Marcello en Joris.


Jaargang 3 uitzending 5

Sport op Voorne Putten Radio

zaterdag 5 februari weer live.

 

De gasten van deze week:

 • Gina Sandifort: de vrouw achter Lets Go Sport, Personal Trainster en Voedingsdeskundige.
 • Jelle Jippe Holwerda: de voorzitter van de basketbalvereniging Voorne. 

 Met natuurlijk ook aandacht voor het Sportgala Nissewaard en het sportprogramma van dit weekend en aankomende week

 

De live wedstrijden van deze week:

 • Nieuwenhoorn tegen Terneuzense Boys (competitie) 
 • Hellevoetsluis tegen Zuidland (vriendschappelijk) 
 • Hekelingen tegen DVV'09 (vriendschappelijk)

 

De opstelling in de studio deze week is:

Marcello, Cor en Jack. 


Jaargang 3 uitzending 4

Sport op Voorne Putten Radio

Zaterdag 29 januari 2022

was er weer een nieuwe uitzending bij LINQ Media.

 

De gasten deze week:

 • Hans Schelvis, de succesvolle coördinator van de meiden en vrouwenvoetbaltak bij vv Zuidland.
 • Vijay en Daniel van de altijd actieve Kyokushin Fight Academy die ondanks de beperkingen altijd een creatieve oplossing vond om er toch nog voor hun leden te zijn.

 Allen genomineerd in de categorie Publieksprijs

van het Nissewaard Sportgala 2021.

 

Ook gingen we naar de voetbalvelden (Patrick Buys, René Reek) en volgden we voetbalteams die een vriendschappelijke wedstrijd speelden. 

 

Onze opstelling van deze week:

Marcello, Rebecca en Joris.


Jaargang 3 uitzending 3

Sport op Voorne Putten Radio

zaterdag 22 januari 2022 waren wij weer te beluisteren bij LINQ Media.

 

De gasten van deze week waren:

 • Ivonne van der Pad-Blanker: zij nam op 11 september 2021 deel aan de Jungfrau (berg)Marathon in het Bernese Oberland van de Zwisterse Alpen en werd 9e bij de vrouwen 55+. Ivonne heeft de afgelopen jaren nog veel meer marathons gelopen. Zowel binnen onze landsgrenzen als daarbuiten. Op dit moment staat, zover wij dat kunnen vinden, de teller op 18 marathons in 7 landen en haar beste tijd ooit was 3:32:43. Ivonne is genomineerd in de categorie Sportvrouw van het Jaar tijdens het Sportgala 2021 in de gemeente Nissewaard dat op 4 februari gehouden wordt. Ivonne is actief bij De Brugrunners in Spijkenisse, waar zij ook trainster en secretaris is. Ivonne kwam in het eerste uur bij ons binnen gelopen.
 • Eric de Lange en Simon van der Beek: Eric en Simon komen praten over de 60 jarige schaakvereniging Spijkenisse. Het jubileum was op 30 november 2021 en er werden diverse, zover mogelijk, activiteiten gepland en georganiseerd door de club. Helaas ging het grote feest op 14 november niet door. Dus wij maakte er in het 2e uur een klein feestje van in de studio. 
 • Mark van Os: Mark is de huidige trainer van OHVV. Wij proberen hem al tijden in de uitzending te krijgen. Maar zoals jullie begrijpen is hij altijd druk bezig met de wedstrijd van de OHVV-mannen tijdens onze uitzending. Nu er een verlengde winterstop is, kon het niet anders dan dat wij Mark toch te spreken krijgen. Om iets over 16:00 kwam Mark naar de studio.

De opstelling van deze week was: Marcello, Rebecca, Jack, Cor & Joris.


Uitzending 2 jaargang 3

Zaterdag 15 januari 2022 waren wij weer live bij LINQ

De gasten van deze week waren:

 • Wesley Monster: hij werd in 2021 Nederlands Kampioen Hoogspringen en 2e op de 300m Hordelopen in de categorie C-Junioren. En daarom is het terecht dat Wesley genomineerd is in categorie Talent van het Jaar 2021 bij het Sportgala 2021. Dit atletiektalent is actief bij Voorne-Atletiek (Vierpolders).
 • De judobroers Mischa en Yoeri Fransen. Nu hoor ik u denken, zijn ze in laatst ook al in de uitzending geweest? Ja, dat klopt, maar redactielid Rebecca was nog lang niet klaar met de vragen aan beide broers die een mooi verhaal hebben en nu genomineerd zijn in de categorie Sportploeg van het Jaar 2021 bij het Sportgala Nissewaard. Mischa en Yoeri zijn actief bij De Bijl en Gross, werden in 2021 5x Nederlands kampioen, 2e van Europa en 4e van de Wereld. In Kime no Kata. Dat laatste mogen zij zaterdag even uitleggen.
 • Richard Valiente: personal trainer en sportschoolhouder HealthFlow Rockanje.

De opstelling van deze week is: Marcello, Rebecca, Jack en Cor