· 

Kyokushin Fight Academy een broedplaats van talent.

Kyokushin Fight Academy: Een broedplaats van talent met VICE-EUROPEES KAMPIOEN KATA en Dominante Kumite Prestaties. 

 

Bialystok, Polen - Juni 2023. 

Verslag Vijay Nanhoe.

 

De recente prestaties van de Kyokushin Fight Academy hebben laten zien dat ze niet alleen beschikken over vechters van hoog niveau, maar ook uitblinken in het kata-onderdeel.

Angel, een getalenteerde vechtster van de Academy, vocht dapper in vier partijen tijdens het Europese kampioenschap. In drie van haar gevechten werd Angel gedwongen tot een extra verlenging, waarbij ze de laatste op gewicht verloor, ondanks een sterke prestatie. Het viel op dat de scheidsrechter een voorkeur leek te hebben voor haar Poolse tegenstander. Maar in de laatste strijd om de derde en vierde plaats gaf haar tegenstander uiteindelijk op vanwege de ernstige verwondingen die Angel haar had toegebracht. Hierdoor werd Angel een indrukwekkende derde van Europa in het kumite-onderdeel.

 

 

Niet alleen schitterde Angel in kumite, maar ook in kata wist ze te imponeren. Met een verfijnde uitvoering van de technieken behaalde ze de tweede plaats en verdiende ze de titel van vice-Europees kampioen kata.

Ook Kishan, een toptalent van de Kyokushin Fight Academy, nam deel aan het kampioenschap. Hij vocht in twee wedstrijden en toonde in beide partijen een vooruitstrevende en aanvallende stijl. Helaas leidde het maken van twee aanvallen naar het gezicht tot een negatieve score, waardoor hij de eerste partij verloor. In zijn tweede gevecht, dat ging om de derde en vierde plaats, behaalde Kishan de overwinning door indrukwekkende hoge trappen naar het hoofd van zijn tegenstander. Hierdoor eindigde hij als derde van Europa.

 

 

De successen van Angel en Kishan benadrukken de veelzijdigheid en het uitzonderlijke niveau van de Kyokushin Fight Academy. Niet alleen leveren ze uitstekende vechters, maar ze weten ook te schitteren in het kata-onderdeel, waarmee ze hun reputatie als een vooraanstaande vechtsportschool versterken....