· 

Voorjaarscompetitie Tafeltennis - update -

De vaste volgers van Sport op Voorne Putten weten dat de tafeltenniscompetitie twee competitievormen kent: een reguliere competitie (9 enkelwedstrijden en 1 dubbelwedstrijd, 3 maximaal 4 spelers) en de duocompetitie (4 enkelwedstrijden en 1 dubbelwedstrijd, 2 maximaal 3 spelers). De vijf regionale verenigingen komen allemaal uit in de duocompetitie. Voornaamste reden: kortere wedstrijden, dus eerder thuis. De Sprint en De Repelaer zijn de enige verenigingen die onze regio vertegenwoordigen in de reguliere competitie.


Reguliere Competitie.


De Sprint 1 (Hoofdklasse B) heeft deze week geen wedstrijd gespeeld. Het speelt vrijdag 21 april de laatste wedstrijd van de voorjaarscompetitie om des keizers baard tegen Gorkum 2. Shot'65 is deze week definitief kampioen geworden en onbereikbaar voor ttv De Sprint dat ook in het najaar in de Hoofdklasse uitkomt.

 

De Repelaer 1 (archieffoto) is na een 4-6 nederlaag tegen directe concurrent DHC en twee gelijke spelen met de hakken over de sloot kampioen geworden in de 2e klasse B. Na de 5-5 vorige week tegen NN Rotterdam, werd het vrijdag 14 april opnieuw 5-5 uit bij Alexandria'66. 6. De Spijkenisser overwinningen in Rotterdam kwamen op naam van Daniel Koppenol (2x), Jeffrey Tempelman (1x, Marcel van der Sterren (1x) en het dubbel Koppenol/Tempelman. Doordat DHC 3 met 9-1 won van het Haagse HTTV 070 4 kwamen zowel De Repelaar als DHC na 10 wedstrijden op 70 winstpunten. Het betere onderlinge resultaat (8-2 en 4-6) levert De Repelaer 1 alsnog de promotie en het kampioenschap op. Gefeliciteerd mannen!


Duo Competitie.


Ttv De Repelaer 1 heeft dinsdag 11 april met 2-3 verloren bij HTV 1 (1e klasse A). De Spijkenisser overwinningen in de slotwedstrijd van de voorjaarscompetitie werden geboekt door Marcel van der Sterre en Daniel Koppenol. Daniel won bij een 0-3 stand van Bas Klop en Marcel van Kees Bresser. In het najaar een vervolg in de 2e klasse. De Repelaer degradeert samen met HTV.

 

Het gedegradeerde Hellevoets Effect 1 (2e klasse B) speelde deze week niet. Het sluit maandag 17 april de voorjaarscompetitie af tegen Avanti 5. In het najaar opnieuw in de 3e klasse. 

 

Ook geen competitiewedstrijd deze week voor TTV De Beer 1 (2e klasse G). Dit team sluit dinsdag 18 april de voorjaarscompetitie in eigen huis af tegen directe degradatieconcurrent Tavenu 1. Alleen een 4-1 of 5-0 overwinning kan De Beer ten koste van Tavenu nog behoeden van degradatie naar de 3e klasse. Succes mannen! 

 

Bernisse'80 1 speelde dinsdag 11 april tegen het nog voor het kampioenschap strijdende
Sorry 2 (4e klasse A). En dat hebben onze Abbenbroekers geweten. In Oud Beijerland werd het 4-1 voor Sorry. De enige Abbenbroekse zege kwam van het bat van Alexander Gunsch. Vrijdag 21 april volgt de laatste wedstrijd tegen de andere kampioenskandidaat De Repelaer 3. Dat team heeft nog 3 winstpartijen nodig om de titel binnen te halen. Bernisse'80 daarentegen strijd nog voor klassenbehoud en heeft de punten ook nog hard nodig. Het wordt nog spannend.

 

Ondanks de 5-0 overwinning van ttv De Sprint 1 (Brielle) in de slotronde van de voorjaarscompetitie (4e klasse B) op degradant De Repelaer 4, is het team er niet in geslaagd het kampioenschap en bijbehorende promotie binnen te halen. Het team komt 1 punt te kort ten opzichte van kampioen Twenty One Up 7. Jammer voor Peter Theenaart, Pieter Heijndijk en Bas Visser. In het najaar een nieuwe kans!


Voorafgaande resultaten.


Lees hier het overzicht van de wedstrijden uit de eerste competitieronde.

Lees hier het overzicht van de wedstrijden uit de tweede competitieronde.

Lees hier het overzicht van de wedstrijden uit de derde competitieronde.

Lees hier het overzicht van de wedstrijden uit de vierde competitieronde.

Lees hier het overzicht van de wedstrijden uit de vijfde competitieronde.

Lees hier het overzicht van de wedstrijden uit de zesde competitieronde.

Lees hier het overzicht van de wedstrijden uit de zevende competitieronde.

Lees hier het overzicht van de wedstrijden uit de achtste competitieronde.

Lees hier het overzicht van de wedstrijden uit de negende competitieronde.


Reactie schrijven

Commentaren: 0